Novamora is de datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een spannende date. Novamora adverteert op de radio en televisie, hierdoor melden zich dagelijks duizenden nieuwe mensen aan. Reden genoeg voor jouw om ook lid te worden van Novamora. Novamora.nl is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Wat zijn de mogelijkheden bij Novamora?

Er zijn twee lidmaatschappen mogelijk bij Novamora. Je kunt een GRATIS lidmaatschap aanvragen, of een VIP lidmaatschap. Maar wat zijn nu de verschillen tussen een gratis lidmaatschap en een vip lidmaatschap? Met een gratis lidmaatschap heb je helaas wel beperkte gebruiksmogelijkheden. Je kunt gewoon een account aanmaken en zoeken tussen de duizenden mensen die zich hebben ingeschreven. Je kunt natuurlijk gewoon alle profielen van mogelijke matches bekijken. Ook kun je wel fotozappers bekijken, maar helaas niet gebruiken. Je kunt knipogen versturen naar mannen of vrouwen die je leuk vind. Je kunt zelf foto’s plaatsen, maar je kan alleen de hoofdfoto van andere profielen zien. Zoals je ziet ben je wel erg beperkt in het gebruik van de datingsite met een gratis account. Met een VIP lidmaatschap heb je aanzienlijk meer mogelijkheden. Je kunt alles wat hier boven ook staat beschreven, maar de extra features die je hebt bij een vip lidmaatschap zijn:
  • FotoZapper gebruiken
  • Verzonden berichten terug lezen
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Extra foto’s bekijken
  • Laatste bezoekers zien die jij of jouw hebben bekeken
  • En je kunt privé berichten lezen en versturen.
Zoals je ziet kun je dus veel meer met een VIP lidmaatschap. Maar wij adviseren toch om eerst eens te kijken of er wel mannen of vrouwen tussen zitten die je aanspreken.

Hoe veilig is het om lid te worden?

Als deelnemer van Novamora.nl kunt u veilig betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE). Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. U kunt aan het slotje in uw internetprogramma zien of u met een beveiligde verbinding te maken heeft.

Hoe kan ik een account aanmaken?

Het aanmaken van een profiel/account is erg makkelijk.
  1. Maak zelf een profiel aan op de website
  2. Activeer uw account via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw account persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!
De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!